Infiniti Q50 Forum banner
acceleration
1-5 of 5 Results
  1. Hybrid
    Hey guys, I have an issue with my 2014 Q50 Hybrid which showing an error message "Chassis Control System Fault". Causing everything on the dash has light up. I checked it with a computer but found many error messages and couldn't reach the actual problem. I also replaced my old 12v battery with...
  2. Hybrid
    Hey guys, I have a 2014 q50 hybrid and having some issues with it. When I started the car and saw two warnings. Key System Error, Chassis Control System Error, Auto/On Start failure. Just about every light on the dash is on. The speedometer was not working. I drove it to the mechanic and they...
  3. Problems & Solutions
    I have a 17 Q50 Red Sport. I got it used with 56k miles. When I first got it, I hadn’t noticed any problems with the transmission/engine etc. It was fine. I removed my resonators & that’s all I’ve done to the car. About 2 months ago I was at a red light & I floored it. When it got to 3rd gear...
  4. Problems & Solutions
    Hi i'm new to any kind of forums, I bought my 2015 Q50 Premium about a little less than a year ago with roughly 38k miles on it. When i first bought it the power felt amazing considering I had switched over from a 2010 Honda Civic, and so the transmission and everything in the Q50 felt amazing...
  5. Engine and Technical Discussion
    Yesterday, drove car to store a mile away. Fine. Came out from store, started car, engine light on, and car would not accelerate. Coasted back home at 10 mph; rpms would not get past 200. Same problem in all of the driving modes (sport/eco/etc.). Car sat overnight. This morning, tried. Engine...
1-5 of 5 Results
Top