Infiniti Q50 Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Last week I replaced my tensioner and belt after it busted, after replacing it. I went ahead and put Remark axle back exhaust on there I’ve been feeling the car is taking longer to get going and does feel heavier double check everything as far as fluids and belts and pulleys all checks out good. Any idea or what It can be?
 

·
Registered
Joined
·
2,403 Posts
Did you scan for codes?

Year? Trim? Miles?
 

·
Registered
Joined
·
2,180 Posts
Have you changed the spark plugs? How are the air filters looking?
 

·
Registered
Joined
·
113 Posts
Last week I replaced my tensioner and belt after it busted, after replacing it.
How long did the car run when the belt broke? Since the belt drives the water pump, it is not uncommon for people to need a new engine after the belt let's go. It is supposed to be replaced every 40k miles but usually starts squealing before then.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #7 ·
How long did the car run when the belt broke? Since the belt drives the water pump, it is not uncommon for people to need a new engine after the belt let's go. It is supposed to be replaced every 40k miles but usually starts squealing before then.
After the belt broke it ran for 3 minutes tops before I pulled back into the driveway. Temps check out, the belt didn’t squeel til 76k-78k miles
 

·
Registered
St. Louis, MO
Joined
·
1,325 Posts
Do you have a JB4 on it or a tune? Any way to data log your acceleration?
 
1 - 8 of 8 Posts
Top