Infiniti Q50 Forum banner
1,781 - 1,800 of 3,107 Posts
W końcu udało mi się zrobić kilka zdjęć mojego Q50 z 2017 roku

W zasadzie standard, jedyne "aktualizacje" to:
  • 15% Ceramic Tint
  • Ulepszenie oświetlenia LED (wnętrze, bagażnik, tablica rejestracyjna)
  • Wyściółki podłogowe Weathertech
View attachment 98006

View attachment 98007

View attachment 98008
Czy Twój stan wymaga przedniej tablicy rejestracyjnej? Widzę, że została ona usunięta i masz parę dziur w zderzaku. Mieszkam w GA i zastanawiam się nad tablicą próżności (nierejestrowaną) z przodu lub użyciem tych dopasowanych kolorystycznie zaślepek zderzaka, aby nie musieć patrzeć na dziury.

Haha, nie zamierzałem tego ruszać, nie lubię pracować z chemikaliami, które mogą rozpuścić części ciała i potencjalnie spowodować raka.

Z ciekawości, czy ty też masz system FI, czy twój nie miał tęczowego koloru?
Rak? Nie. Rozpuszczanie części ciała? Zdecydowanie. Kwas azotowy jest nie tylko silnym kwasem, ale także silnym utleniaczem. Będzie plamił skórę na brązowo, a w wyższych stężeniach uwielbia związki organiczne (takie jak ty) i szybko rozpuściłby ciało.

Nie sądzę, żebym widział jakieś przebarwienia chromu, ale będę musiał się przyjrzeć, kiedy tu wyschnie. Wydech jest włączony od około 2 lat.

Czy Twój stan wymaga przedniej tablicy rejestracyjnej? Widzę, że została ona usunięta i masz parę dziur w zderzaku. Mieszkam w GA i zastanawiam się nad tablicą próżności (nierejestrowaną) z przodu lub użyciem tych dopasowanych kolorystycznie zaślepek zderzaka, żeby nie musieć patrzeć na dziury.

Tak, Kolorado wymaga przednich tablic rejestracyjnych.

Usunąłem uchwyt przedniej tablicy rejestracyjnej podczas detailingu mojego samochodu, ale zamiast zakładać uchwyt przedniej tablicy rejestracyjnej i musieć go ponownie demontować/instalować, gdy w końcu dostanę tablice, postanowiłem na razie go po prostu zostawić. (i biorąc pod uwagę, jak powolny jest DMV, może dopiero w 2022 roku :))

Szkoda, że nasz stan nie wymaga przednich tablic, ale cóż.

• Like
Reactions: ptatohed
  • Like
Reactions: jodedor
Jedna z moich fabrycznych felg się wygięła, więc wykorzystałem to jako pretekst do ulepszenia na coś innego. 19x9,5 et25 Konig Ampliform.
Człowieku, jak podoba Ci się to połączenie czarnej farby i grafitowych felg? Zastanawiam się, jaki kolor/styl felg wybrać do mojego czarnego obsydianowego Q.

Stary, jak podoba ci się to połączenie czarnej farby i grafitowych felg? Zastanawiam się, jaki kolor/styl felg wybrać do mojego czarnego obsydianowego Q.
Uwielbiam ten wygląd. Właściwie mają ciemnobrązowe wykończenie, które było jedynym kolorem, który nie był w zamówieniu oczekującym. Mam nadzieję, że w nadchodzących dniach uda mi się zrobić kilka lepszych zdjęć.

Długoletni użytkownik przeglądarki, który po raz pierwszy dołącza i publikuje dzisiaj. Zobaczyłem post 3.0Trent na ampliforms i pomyślałem, że dołączę.
Uwielbiam je, z wyjątkiem tego, że czarne kołpaki środkowe łatwo się odpryskują.
100169
100170

Od dawna przeglądarka, która po raz pierwszy dołącza i publikuje dzisiaj. Zobaczyłem post 3.0Trent na ampliformach i pomyślałem, że dołączę.
Uwielbiam je, z wyjątkiem tego, że czarne kołpaki środkowe łatwo się odpryskują.
Bardzo dobrze. Jedna z moich środkowych osłon odpadła lol. Jaką masz szerokość/przesunięcie?

Czy twój tylny zderzak był tak blisko tego betonowego słupa, jak się wydaje?
To zwodniczy kąt, więc nie. Moje czujniki parkowania nadal wariują i włączają hamulce za każdym razem, gdy cofam w to miejsce.

1,781 - 1,800 of 3,107 Posts